Pinky/Stray

Hankatten S*Miazeeze Stray Cat Strut heter "Pinky" til daglig og er minst like sjarmerende som sjørøveren med samme navn :-) Pinky møter deg i døren når du kommer hjem og alltid har mye å "fortelle". Fargen er rødsølv tigret og han veier 6,5 kilo. Han har denne stamtavlen.


Noelle

(N) Stølsgardens Noelle er selvsikker og bestemt men samtidig utrolig kosete. En skikkelig hjerteknuser. Fargen er hvit og hun er mamma til de nydelige kattungene som ble født 27. april 2016. Du finner mer informasjon om henne her.

Kila

Den kastrerte hunkatten Kila er tredje generasjon "skogkatt mix" og født i huset. Kila er søt og snill og hun er den mest beskjedne av kattene våre. Hun er også den eneste av kattene som får gå fritt ute.

Sunniva/Zannah

Hunkatten S*Utblickens Zannah som til daglig kalles "Sunniva", er skøyeraktig og litt "rampete". Hun elsker å være med på tannpuss og synes alt som har med vann å gjøre er festlig. Sunniva er glad i mat og hun spiser alt. Dette ble nesten hennes død høsten 2014 hvor hun hadde satt fast en bit av en treningsmatte i magen. Sunniva er sort skilpadde med hvitt og hun er en stor jente på ca. 5 kilo. Dette er stamtavlen.

Elsa/Cilla

NO*Zeras Cilla heter til daglig Elsa og hun er en glad pus. Hun elsker å være der det skjer og er aldri langt unna. Ligger gjerne midt oppe i papirene eller PC-en når du forsøker å jobbe. Elsa er snill og kjærlig og hun gjør en strålende jobb som au-pair for kattungene til Noelle.